Брой 25 (519) - 2011г. - Година XX

 

Основните теми на брой 25 на вестник „Земеделска техника” са: Новата година 2012; 100 години Самостоятелно Министерство на земеделието; Програма за развитие на селските райони.

          В материал    се разглежда създаването на Министерството на земеделието като държавна институция. Поместени са всички министри, които са го оглавявали през различните периоди. Проследява се промените в наименованието и в дейността на  министерството.

Министерство на земеделието и храните информира, че чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони Европа инвестира в селските райони и трябва да се възползваме от  Програмата за развитие на селските райони.

От страниците на в. „Земеделска техника” министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов поздравява всички от сектора „Земеделие” с Коледните и Новогодишни празници.

Във вестника е включен Календар за 2012 г. с официалните и религиозни празници.

Отделно са посочени по месеци световните и национални професионални празници, които се честват от различни професии и съсловия.

Трдиционно е публикуван именник по месеци, като са взети под внимание датите на подвижните празници, съответно и на именните дни.

Броят съдържа многобройни поздравление от различни фирми и институции по случай Раждество Христово и Новата 2012 г.

Вестник „Земеделска техника” съобщава за абонаментната кампания 2012 г. Желаещите да получават изданието могат да се абонират в пощенските станции, в частната фирма „Доби прес” и направо в  редакцията. Абонаментът  за 1 година е 24 лв, а в редакцията е с 20% намаление – 20 лв.